Scoor met Netstar AV

  • Diverse afmetingen
  • Professionele en verzorgde uitstraling
  • Wij geven graag advies

Lees meer over onze projectieschermen

Een projectiescherm huren

Heeft u binnenkort een belangrijke presentatie, en wilt u ervoor zorgen dat uw media en presentatiematerialen optimaal worden weergegeven? Zou u graag een professioneel projectiescherm willen huren voor gebruik bij uw beamer? Bij Netstar AV vindt u alles wat u nodig heeft om uw presentatie op audiovisueel gebied tot een succes te maken.

Netstar AV verhuurt audiovisuele oplossingen van hoge kwaliteit. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw presentatie goed uit de verf komt en kunnen u daar op alle gebieden bij ondersteunen. Of u nu een projectiescherm wilt huren zonder beamer, of juist op zoek bent naar een effectieve combinatie – onze experts helpen u graag verder.

De voordelen van het huren van een projectiescherm

Beamers zijn bijzonder veelzijdig in het gebruik. Een beeldscherm is beperkt tot één vorm en één ondergrond, terwijl een projector op beide gebieden meer vrijheid biedt. Zo kunt u met een beamer in principe op iedere witte achtergrond projecteren, waardoor muren in een oogwenk tot schermen kunnen worden omgetoverd. Dit is zeker een werkbare oplossing, maar het blijft verstandiger om een projectiescherm te huren. Wanneer het beeld van een beamer op de muur wordt geprojecteerd, dan kunnen de helderheid en kleurweergave tot wel 30% afnemen. Deze afname kan leiden tot onduidelijke beelden, zeker in ruimten die niet compleet verduisterd kunnen worden. Het huren van een projectiescherm maakt korte metten met dit probleem – het beeld van de beamer wordt dan altijd correct weergegeven.

Een ander voordeel van het huren van een projectiescherm is de uitstraling van de presentatie zelf. Een projectiescherm creëert immers een meer professionele en beter verzorgde indruk dan het gebruik van tijdelijke oplossingen.

Zorgeloos een projectiescherm huren bij Netstar AV

Wilt  een projectiescherm huren voor uw volgende presentatie? Netstar AV heeft schermen van diverse afmetingen op voorraad, en kan u adviseren over de juiste keuze voor uw situatie en doeleinden. Ons assortiment bevat uiteraard ook diverse beamers, die u snel en eenvoudig tegelijk met het juiste projectiescherm kunt huren.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over ons assortiment? Zou u graag direct een projectiescherm huren, of wilt u er alvast een reserveren? Voor vragen, offertes en reserveringen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij werken graag met u samen om uw presentatie tot een audiovisueel succes te maken.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.