De service van Netstar AV

  • Gegarandeerd goede service
  • Voor een levendige presentatie
  • Uitleg, indien nodig

Met deze iPad haalt u meer uit uw event

Wilt u niet langer uw publiek statisch toespreken? Maar door de ruimte kunnen lopen, terwijl u een presentatie of workshop geeft en al swipend over uw iPad de toeschouwers aanspreekt? Wilt u een dynamische, energieke presentatie geven, terwijl u de controle ook stevig in eigen handen kunt houden?

Netstar Audiovisueel maakt dat mogelijk. Door bij ons een iPad te huren zorgt u voor een levendige presentatie, bedrijfsopening of workshop. Wij helpen u graag om uw presentatie optimaal tot haar recht te laten komen. Ziet u het huren van een iPad zitten? Bent u op zoek naar eersteklas ondersteuning voor uw presentatie of evenement? Of heeft u vragen over onze iPads? Bekijk ons assortiment aan de rechterkant van de pagina, of bel even met onze klantenservice!

 

Met het huren van een iPad krijgt u de service erbij

Netstar AV kan bogen op ruime ervaring op het gebied van verhuur van audiovisuele apparatuur. Wilt u bij ons een iPad huren dan kunt u rekenen op onze service. Wij bezorgen de iPad op de gewenste locatie en verlenen advies als dat nodig is.

Moet u wennen aan de iPad of de werking ervan uitgelegd krijgen? Of wilt u meerdere iPads bij ons huren om uw publiek beter bij uw verhaal te betrekken. Dan zullen onze experts u alles uitleggen, zodat u vol vertrouwen zich kan richten tot uw publiek.

 

Wilt u meer dan alleen een iPad huren?

Heeft u niet genoeg aan het huren van een iPad? Bij Netstar AV kunt u ook terecht voor het huren van andere presentatieapparatuur. Wij hebben diverse videowalls in verschillende afmetingen, waardoor u een presentatie kan geven voor een klein of groot publiek. Het scherpe beeld maakt dat uw boodschap duidelijk overkomt.

Naast het huren van een iPad of een videowall kunt u ook contact opnemen met Netstar AV voor de huur van beamers, geluidsinstallaties en laptops. Wij bieden moderne apparatuur van hoge kwaliteit die ervoor zorgt dat uw presentatie, lezing of workshop onvergetelijk wordt.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?