Haarscherp beeld met onze LED oplossingen

  • Echte eyecatcher op jouw event!
  • Onder andere Roe Visual, Unilumin
  • In modules 500x500 én 496x496mm

Huur direct een LED Wall voor uw beurs, presentatie of evenement

Direct een LED Wall huren voor uw beurs, presentatie of event?

Netstar AV is specialist in de verhuur van een indoor en outdoor LED Wall. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw presentatie optimaal uit de verf komt – of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een presentatie voor duizenden bezoekers. Daarom helpen wij u graag om de beste, meest professionele uitstraling voor uw beurs, evenement of presentatie te realiseren.

Wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap perfect wordt gepresenteerd? Netstar AV maakt het mogelijk om eenvoudige een LED Wall te huren voor iedere denkbare situatie. U kunt bij ons een LED Wall huren voor kleine presentaties, maar ook voor grote evenementen. Wij bieden u de meeste keuze bij het huren van een indoor of outdoor LED Wall, en combineren dat uiteraard met de meest volledige service.

Wij leveren direct uit eigen voorraad en kunnen daardoor bijzonder aantrekkelijke tarieven bieden!

Een professionele LED Wall huren?

Bent u op zoek naar een LED Wall om uw presentatie perfect neer te zetten? Bij Netstar AV kunt u altijd een LED Wall huren dat past bij uw doeleinden. Of u nu een kleine LED Wall wilt huren voor een vertoning van een video, of juist behoefte hebt aan een grote LED Wall voor een grootschalig evenement – Netstar AV heeft alles wat u nodig hebt.

Indoor ledwall 2.6p

Unieke oplossing voor beurzen, congressen en evenementen met ROE Visual’s modulaire LED-schermen

ROE Visual’s modulaire LED-schermen bieden de perfecte oplossing om jouw product of dienst op een unieke wijze te presenteren tijdens beurzen, congressen en evenementen. Het neusje van de zalm zijn de ROE BP2 2.8mm 50x50cm LED-schermen op het gebied van AV. ROE Visual is een wereldwijd toonaangevend bedrijf, bekend van bijvoorbeeld het Eurovisiesongfestival en shows van Marco Borsato en Justin Bieber.

ROE LED-schermen kunnen in alle vormen en maten opgebouwd worden, met een afmeting van 50x50cm en de mogelijkheid om tot ieder formaat te bouwen. De schermen kunnen zowel hangend als staand opgesteld worden en kunnen in een 10° curved positie geplaatst worden. Of het nu gaat om video’s, foto’s of presentaties, ROE LED-schermen zorgen voor haarscherpe en kleurechte beelden voor het publiek. Als trotse leverancier van ROE Visual producten bieden wij jou de mogelijkheid om jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?