Indoor LED Wall

Outdoor LED Wall

Weet u niet voor scherm
nodig heeft?

Direct een LED Wall huren voor uw beurs, presentatie of event?

Netstar AV is specialist in de verhuur van een indoor en outdoor LED Wall. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw presentatie optimaal uit de verf komt – of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een presentatie voor duizenden bezoekers. Daarom helpen wij u graag om de beste, meest professionele uitstraling voor uw beurs, evenement of presentatie te realiseren.

Wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap perfect wordt gepresenteerd? Netstar AV maakt het mogelijk om eenvoudige een LED Wall te huren voor iedere denkbare situatie. U kunt bij ons een LED Wall huren voor kleine presentaties, maar ook voor grote evenementen. Wij bieden u de meeste keuze bij het huren van een indoor of outdoor LED Wall, en combineren dat uiteraard met de meest volledige service.

Wij leveren direct uit eigen voorraad en kunnen daardoor bijzonder aantrekkelijke tarieven bieden!

Een professionele LED Wall huren?

LED Wall Huren doe je bij Netstar AV. Bel voor info of offerte

Bent u op zoek naar een LED Wall om uw presentatie perfect neer te zetten? Bij Netstar AV kunt u altijd een LED Wall huren dat past bij uw doeleinden. Of u nu een kleine LED Wall wilt huren voor een vertoning van een video, of juist behoefte hebt aan een grote LED Wall voor een grootschalig evenement – Netstar AV heeft alles wat u nodig hebt.

Indoor LED Wall

Indoor Led Wall huren? Netstar AV helpt u aan de juiste indoor led wall

Wilt u tijdens uw beurs of evenement uw boodschap op een groot scherm tonen aan de bezoekers? Dan is een indoor LED Wall een ideale oplossing voor u. Netstar Audiovisueel beschikt over eigen schermen waarmee de ideale opstelling voor uw presentatie kan worden gerealiseerd.

Outdoor LED Wall

Wilt u een LCD scherm huren voor uw presentatie? De LCD monitoren en schermen van Netstar AV zijn bijzonder veelzijdig en kunnen in uiteenlopende situaties worden ingezet. Dankzij de hoge helderheid zijn lcd schermen bovendien zeer goed inzetbaar in omgevingen met veel daglicht. Wilt u dus zeker weten dat uw presentatiemateriaal haarscherp in beeld verschijnt? Bij Netstar AV kunt u altijd een LCD scherm huren die aan uw eisen voldoet.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.