LCD Schermen

LED Schermen

TV Huren

Plasma Huren

Touchscreen Huren

Weet u niet voor scherm
nodig heeft?

Direct een scherm huren voor uw beurs, presentatie of event?

Netstar AV is specialist in de verhuur van Plasma, Lcd & LED schermen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw presentatie optimaal uit de verf komt – of het nu gaat om een kleinschalig evenement of een presentatie voor duizenden bezoekers. Daarom helpen wij u graag om de beste, meest professionele uitstraling voor uw beurs, evenement of presentatie te realiseren.

Wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap perfect wordt gepresenteerd? Netstar AV maakt het mogelijk om eenvoudige een scherm te huren voor iedere denkbare situatie. U kunt bij ons een scherm huren voor kleine presentaties, maar ook voor grote evenementen. Wij bieden u de meeste keuze bij het huren van een scherm, en combineren dat uiteraard met de meest volledige service.

Wij leveren grote aantallen direct uit eigen voorraad en kunnen daardoor bijzonder aantrekkelijke tarieven bieden!

Een professioneel TV scherm huren?

Bent u op zoek naar een TV scherm om uw presentatie perfect neer te zetten? Bij Netstar AV kunt u  altijd een scherm huren dat past bij uw doeleinden. Of u nu een klein scherm wilt huren voor een vertoning van een video, of juist behoefte hebt aan meerdere grote schermen voor een grootschalig evenement – Netstar AV heeft alles wat u nodig hebt.

Het helderste LED scherm huren?

Bent u op zoek naar een ultradun scherm met superieure kleur en helderheid, en een bijzonder laag energieverbruik? In dat geval is het verstandig om een LED scherm te huren. De moderne LED schermen van Netstar AV bieden kristalheldere weergave bij hoge resoluties, en zorgen ervoor dat uw presentatie perfect tot zijn recht komt.

Een LCD monitor of scherm huren?

Wilt u een LCD scherm huren voor uw presentatie? De LCD monitoren en schermen van Netstar AV zijn bijzonder veelzijdig en kunnen in uiteenlopende situaties worden ingezet. Dankzij de hoge helderheid zijn lcd schermen bovendien zeer goed inzetbaar in omgevingen met veel daglicht. Wilt u dus zeker weten dat uw presentatiemateriaal haarscherp in beeld verschijnt? Bij Netstar AV kunt u altijd een LCD scherm huren die aan uw eisen voldoet.

Het grootste plasma scherm huren?

Wilt u een imposant scherm huren voor uw volgende beurs of presentatie? Plasma schermen bieden nog altijd de beste kleurechtheid en contrast bij indrukwekkende afmetingen. Netstar AV heeft plasma schermen in diverse formaten, waardoor u bij ons binnen ieder budget een scherm kunt huren.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?