Scherp beeld met Netstar AV

  • Snel en eenvoudig te huur
  • Voor diverse evenementen
  • Uitstekend platform

Maak kennis met onze LCD schermen

Direct een professioneel LCD scherm huren?

Heeft u binnenkort een belangrijke presentatie, en wilt u zeker weten dat deze er professioneel en goed verzorgd uit zal zien? Heeft uw bedrijf een beursdeelname of evenement in de planning, en bent u op zoek naar een betrouwbare partner om een LCD scherm te huren? Bij Netstar AV vindt u altijd een passende audiovisuele oplossing!

Netstar AV biedt u de mogelijkheid om snel en eenvoudig een LCD scherm te huren voor uw volgende presentatie, beurs of evenement. Daarbij houden wij het huren van een LCD scherm graag zo toegankelijk mogelijk – onze specialisten kunnen u uitgebreid adviseren over de voordelen van diverse schermen en zorgen ervoor dat alles binnen de gewenste termijn geregeld is.

 

Redenen om een LCD scherm te huren

LCD schermen zijn een uitstekend platform om professionele presentaties en visuele boodschappen duidelijk onder de aandacht te brengen. De aanschaf van deze beeldschermen kan het budget voor een beursdeelname echter flink belasten, waardoor het vaak verstandiger is om een LCD scherm te huren in plaats van deze te kopen. Heeft u meerdere schermen nodig die u na het evenement niet dagelijks zult inzetten, dan wordt het huren van een LCD scherm vanzelfsprekend aantrekkelijker.

Gebruiksgemak en technische ondersteuning zijn ook goede redenen om een LCD scherm te huren – Netstar AV garandeert immers de werking van de schermen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alles netjes geïnstalleerd wordt.

 

Eenvoudig uw LCD scherm huren bij Netstar AV

Wilt u ook verzekerd zijn van een succesvolle visuele presentatie? Dankzij het hoogwaardige assortiment van Netstar AV kunt u bij ons altijd een prachtig LCD scherm huren. Daarbij profiteert u uiteraard ook van onze jarenlange ervaring met audiovisuele apparatuur. Toegewijde service, snel transport en professionele installatie door ervaren techneuten – wanneer u besluit om een LCD scherm te huren bij Netstar AV nemen wij alle zorgen van u over.

Heeft u specifieke wensen voor uw beurs, presentatie of evenement, en zou u die graag met een van onze professionals willen doornemen? Wilt u een LCD scherm huren, en heeft u vragen over de beste oplossing? Neem dan direct contact op met Netstar AV. Wij hebben een antwoord op iedere technische vraag en stellen snel een offerte op maat voor u samen.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?