Boek succes met Netstar AV

  • Voor een optimale presentatie
  • Goed voor het milieu
  • Werkt betrouwbaar

Onze LED schermen, meer dan genoeg keuze

Snel en zorgeloos een LED scherm huren

Bent u betrokken bij de voorbereiding van een beursdeelname of evenement, en wilt u ervoor zorgen dat uw visuele boodschap helder en duidelijk wordt weergegeven? Zoekt u een hoogwaardig scherm voor een belangrijke zakelijke presentatie? Voor het huren van een LED scherm bent u bij Netstar AV aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat uw boodschap optimaal gepresenteerd moet worden. Daarom kun u bij ons voor iedere toepassing een LED scherm huren, of het nu gaat om een kleinschalige presentatie of een beurs met duizenden bezoekers. Door bij Netstar AV een LED scherm te huren bent u verzekerd van het beste presentatiemedium – onze snelle, professionele service laat niets aan het toeval over.

De voordelen van het huren van een LED scherm

LED schermen zijn lcd displays met LED backlight. Door de LED technologie, is het mogelijk om de schermen slechts enkele centimeters dik te maken. Daarnaast zijn ze door het lage energieverbruik ook nog eens goed voor het milieu. Het huren van een LED scherm biedt u dus zowel ruimte- als energiebesparing.

Stabiliteit en toegankelijkheid zijn echter ook goede redenen om een LED scherm te huren. Bij de aanschaf van een LED scherm bent u zelf verantwoordelijk voor de installatie op locatie, en is een goede werking niet bij ieder gebruik gegarandeerd. Kiest u ervoor om een LED scherm te huren bij Netstar AV, dan weet u zeker dat deze altijd betrouwbaar werkt.

Netstar AV, de ideale keuze om uw LED scherm te huren

Netstar AV helpt u graag om uw presentatie, beurs of evenement tot een succes te maken. Wij zijn een gespecialiseerde verhuurder van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en hebben veel ervaring met het faciliteren van beurzen en evenementen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen logistieke en technische dienst. U kunt bij ons direct een LED scherm huren, en wij regelen vervolgens alles – van transport tot installatie en controle. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles perfect wordt afgehandeld.

Wilt u een LED scherm huren, of wilt u meer weten over ons assortiment? Neem direct contact op met Netstar AV en vraag een offerte aan!

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?