Beter beeld met Netstar AV

  • Geeft scherp en helder beeld
  • Geschikt voor groot publiek
  • Uitgebreid getest en onderhouden

Lees meer over onze plasma schermen

Een plasma huren voor ieder evenement

Bent u op zoek naar een groot, helder beeldscherm om uw boodschap tijdens een beursdeelname of event kracht bij te zetten? Moet u een belangrijke presentatie geven, en is het belangrijk dat deze voor iedereen duidelijk zichtbaar is? Bij Netstar AV kunt u voor iedere gelegenheid een hoogwaardig plasma scherm huren.

Wij begrijpen dat mooi beeldmateriaal ook mooi gepresenteerd moet kunnen worden. Het huren van een plasma bij Netstar AV is een snelle, effectieve en bovendien professionele manier om dit te regelen. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de beste oplossing, en ons uitgebreide audiovisuele assortiment zorgt ervoor dat u bij ons altijd een moderne plasma kunt huren.

Wat zijn de voordelen van het huren van een plasma scherm?

Een plasma TV of monitor is een imposante verschijning. De schermen zijn dankzij de achterliggende techniek vaak groter dan LCD en LED schermen, maar bieden wel dezelfde helderheid en kleurcontrast. Het huren van een plasma maakt het eenvoudiger om grotere groepen toeschouwers te bereiken en zorgt ervoor dat uw boodschap ook van veraf duidelijk zichtbaar is. Bovendien is het voordeliger om een plasma te huren dan deze te kopen – zeker wanneer u voor een beurs meerdere schermen nodig hebt.

Tot slot levert het huren van een plasma ook aanzienlijk minder zorgen op gebied van betrouwbaarheid met zich mee. De schermen van Netstar AV worden uitgebreid getest en door experts onderhouden, waardoor u bij ons altijd op uw presentatiemiddelen kunt vertrouwen.

Zorgeloos een plasma huren bij Netstar AV

Wilt u zeker weten dat alles voor uw presentatie, beurs of evenement goed geregeld wordt? In dat geval is het verstandig om uw plasma te huren bij Netstar AV. Wij beschikken over onze eigen logistieke en technische infrastructuur, en kunnen daardoor het gehele proces van transport, installatie en controle in eigen beheer afhandelen. De keuze om bij ons een plasma te huren leidt dus direct tot minder zorgen bij de organisatie van uw event.

Wilt u meer weten over ons assortiment en onze service, of wilt u direct een plasma huren bij Netstar AV? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers en vraag een offerte aan. Ons team voorziet u graag van advies en professionele ondersteuning.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?