Kwaliteit met Netstar AV

  • Voor een visuele presentatie
  • Een echte eye-catcher
  • Goed zichtbaar bij daglicht

Met deze videowalls maakt u het verschil

Een videowall huren voor beurzen en evenementen

Bent u op zoek naar een manier om een onvergetelijke indruk achter te laten tijdens uw volgende presentatie, beursdeelname of event? Wilt u er zeker van zijn dat bezoekers en toeschouwers uw visuele boodschap niet over het hoofd kunnen zien? In dat geval kun je bij Netstar AV snel en eenvoudig een videowall huren.

Netstar AV begrijpt dat een LCD of plasmascherm niet altijd genoeg beeldoppervlak kan bieden. Het huren van een videowall is in dergelijke gevallen een uitstekende manier om uw visuele presentatie verder te benadrukken. Wilt u weten wat de voordelen zijn van het huren van een videowall? Onze experts leggen het graag aan u uit.

Waarom zou u een videowall huren?

Soms is een klein beeldscherm genoeg om uw publiek te bereiken – maar soms ook niet. Door een videowall te huren beschikt u direct over een echte ‘eye-catcher’. Uw boodschap valt hierdoor niet alleen beter op, maar houdt de aandacht ook langer vast. Bovendien is het huren van een videowall in sommige gevallen handiger dan het gebruiken andere oplossingen. Projectoren en beamers hebben bij fel omgevingslicht immers meer moeite om een helder beeld weer te geven, terwijl videowalls vaak zelfs bij vol daglicht goed zichtbaar blijven.

Het spreekt voor zich dat het voordeliger is om een videowall te huren dan er zelf een te kopen – hoogwaardige videowalls zijn immers opgebouwd uit meerdere schermen. Daarbij geldt ook dat verhuur meer zekerheid geeft over de werking van de installatie, aangezien Netstar AV haar systemen uitgebreid test en goed onderhoudt.

Eenvoudig een videowall huren bij Netstar AV

Zou u graag een videowall willen huren voor uw volgende event, en wilt u weten wat Netstar AV u kan bieden? Onze specialisten werken graag met jou samen voor het beste advies op maat. Daarbij maken wij het huren van een videowall altijd zo simpel mogelijk – wij hebben alle technische expertise in huis om de installatie vakkundig af te handelen, en ook het transport naar de locatie wordt in eigen beheer verzorgd.

Heeft u specifieke technische vragen, of wilt u een reservering maken om een videowall te huren? Neem dan contact met een van onze medewerkers. Netstar AV is 24/7 beschikbaar en staat dus altijd klaar om u te helpen.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?