Samsung videowall 55inch
Te maken in afmetingen 2×2 & 3×3
Full HD kwaliteit een eyecatcher op de beurs
Zeer dunne bezel van 5,2mm
Montage met vloer/wand beugel of (in)bouw
Samsung videowall 46inch
beschikbaar in formaat 2×2, 3×3 en 4×4
Leverbaar vanaf 495euro
Zeer dunne bezel van 5,2mm
Montage met vloer/wand beugel of (in)bouw

Direct offertes, geen verrassingen

Weten waar je aan toe bent, dat vinden we belangrijk. Daarom krijg je bij ons snel en helder een offerte via onze website. Zo heb je meteen duidelijkheid en kun je snel verder met het bedienen van jouw klanten.

Betrouwbaar en ervaren

Met meer dan 15 jaar ervaring in de markt, hebben wij een diepgaande kennis van de standbouwbranche. Wij zijn een betrouwbare partner voor een breed scala aan standbouwers, groot en klein.

Vooroplopen met innovatieve AV-Technologieën

In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, blijven wij bij Netstar Audiovisueel niet achter. Wij investeren continu in de nieuwste AV-technologieën om ervoor te zorgen dat jij jou klanten een unieke en onvergetelijke beurservaring kunt bieden.

Flexibiliteit en samenwerking

Wij begrijpen dat in de standbouw flexibiliteit cruciaal is. Last-minute wijzigingen? Geen probleem. Wij denken met u mee en passen ons aan jouw behoeften aan. Ons doel is om samen te werken voor een tevreden klant, elke keer weer.

Wat onze klanten zeggen

Veelvuldig maken wij gebruik van de diensten van Netstar Audiovisueel. Vakkundigheid en betrouwbaarheid resulteren in vlekkeloze samenwerkingen tijdens soms stressvolle projecten. Voor ons geen andere partner dan Netstar Audiovisueel
Albrecht Haan – Creative Director
Studio QKLQ
Reeds vele jaren werken wij samen met Netstar voor al onze events en beurzen. Altijd naar volle tevredenheid. Het team is flexibel en denkt mee. Dit keer hebben ze ook een perfecte oplossing gevonden voor het uitzenden van de WK wedstrijd tijdens een beurs in de RAI op een videowall. Ga zo door!
Yolanda Los – Event Manager
AYOP Amsterdam

Transformeer uw visie in realiteit

Ervaar de kracht van audiovisuele innovatie en ontdek hoe wij uw visie kunnen verwezenlijken.