Wilt u een professionele presentatie geven op een beurs of een ander evenement? En u wilt dat uw boodschap duidelijk en helder overkomt? Met een videowand komt dat helemaal goed. Bij Netstar AV is het eenvoudig om een videowand te huren.

De voordelen van het huren van een videowand bij Netstar AV zijn talrijk. Met een videowand haalt u een echte eye-catcher in huis. Netstar Audiovisueel heeft ze in verschillende afmetingen. Wij zorgen voor de levering en de installatie van de videowand. In tegenstelling tot een beamer of een projector ondervindt een videowand geen hinder van fel omgevingslicht.

Voor een videowand zit u goed bij Netstar AV

Niet alleen kunt u rekenen op onze service, maar Netstar AV staat u ook bij met advies. Wij hebben immers jarenlange ervaring op het gebied van de verhuur van audiovisuele apparatuur en kunnen u adviseren welke videowand het beste past bij uw presentatie.

Zoekt u naar de juiste oplossing voor uw presentatie? Waarbij uw boodschap goed overkomt? Voor duizend personen, een bedrijfsopening of op een beurs? De experts van Netstar AV denken met u mee.

Van videowanden tot geluidsinstallaties

Netstar AV heeft een breed aanbod van apparatuur. Als u bij ons huurt, bent u verzekerd van apparaten van A-merken. Van een videowand tot een geluidsinstallatie. Geschikt voor beurzen, evenementen en andere presentaties. U kunt bij ons ook terecht voor videoproducties.

Dit aanbod in combinatie met onze persoonlijke service zorgt ervoor dat u bij Netstar Audiovisueel kan rekenen op een professionele aanpak. Waardoor u zich optimaal kan richten op uw presentatie.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?