Topgeluid van Netstar AV

  • Voordelige kosten
  • Wij doen de installatie
  • Regelmatig onderhouden en getest

Genoeg keuze: van versterkers tot en met speakers

Een geluidsinstallatie huren voor uw volgende event?

Heeft u binnenkort een belangrijke zakelijke presentatie, en wilt u ervoor zorgen dat het publiek uw boodschap goed kan verstaan? Wilt u professioneel geluid regelen voor een presentatie, beurs of evenement? In dat geval heeft Netstar AV het antwoord! U kunt bij ons voor iedere groepsgrootte eenvoudig een passende geluidsinstallatie huren.

Netstar AV is specialist op gebied van audiovisuele oplossingen. Wij werken al vele jaren samen met onze klanten om hun beursdeelnames, presentaties en events van goed geluid te voorzien. Wilt u weten welke geluidsinstallatie u moet huren om het gewenste bereik te creëren, of worstelt u met een lastige technische vraag? De specialisten van Netstar AV ondersteunen u in alle facetten die bij het huren van een geluidsinstallatie komen kijken.

 

Voordelen van het huren van een geluidsinstallatie

Professionele geluidsinstallaties zijn niet goedkoop – zeker wanneer u een installatie zoekt waarmee u honderden mensen kunt bereiken. De aanschafkosten van dergelijke systemen kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Het huren van een geluidsinstallatie is hierdoor vaak aantrekkelijker dan kopen. Het budget voor uw beursdeelname of evenement wordt immers een stuk minder belast, terwijl u wel over de juiste techniek kunt beschikken.

De voordelige kosten zijn echter niet de enige reden om een geluidsinstallatie te huren. Alle apparatuur van Netstar AV wordt regelmatig onderhouden en getest. Kiest u ervoor om bij ons een geluidsinstallatie te huren, dan weet u dus altijd zeker dat deze goed werkt.

 

Zorgeloos een geluidsinstallatie huren bij Netstar AV

Zou u graag een geluidsinstallatie willen huren, maar weet u niet hoe u deze moet aansluiten? Bij Netstar AV heeft u daar geen omkijken naar. Wij regelen het transport via ons eigen logistieke netwerk, en hebben alle expertise in huis om de installatie en eventuele technische vragen vakkundig af te handelen.

Wilt u direct een geluidsinstallatie huren, of heeft u vragen over de mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij kunnen iedere vraag beantwoorden en sturen u snel een gespecificeerde offerte. Uiteraard kunt u ook alvast een reservering maken om op een later tijdstip een geluidsinstallatie te huren.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?