Netstar AV denkt aan alles

  • Met een tafel- of vloerstandaard
  • Voorkomt kwijtraken
  • Eenvoudig te gebruiken

Met deze bevestigingsbeugels kiest u voor meer interactiviteit

Wie de iPad tijdens de beurs of een presentatie gebruikt voor het interactief communiceren met of informeren van bezoekers, doet er verstandig aan de iPad ergens aan te bevestigen. Hiervoor bestaan verschillende opties. Welke vorm van bevestiging van de iPad bij u past hangt af van het interieur van de stand of ruimte waarin hij gebruikt wordt.

Komen er veel bezoekers lopend langs de stand, dan is een vloerstandaard een slimme optie. Zijn er juist veel zittende bezoekers? Dan is een tafelstandaard het meest praktisch. Bij twijfel over de meest praktische oplossing voor de bevestiging van de iPad kunt u de professionals van Netstar AV altijd om advies vragen.

Voordelen iPad bevestiging

Een iPad is een relatief klein en licht apparaat dat in vele huishoudens juist om deze kenmerken aangeschaft wordt. Hij is makkelijk te verplaatsen en weg te stoppen. Dit heeft ook grote voordelen bij het gebruiken van iPads voor evenementen, maar er schuilt ook tegelijk een groot nadeel in. Een iPad ben je snel kwijt, en dat is natuurlijk het laatste dat mag gebeuren.

Door de iPad te bevestigen, verzekert u zichzelf ervan dat men er niet mee aan de wandel gaat. U kunt uw bezoekers op dezelfde laagdrempelige, interactieve manier informeren maar schakelt ieder risico uit. Daar komt bij dat de iPad nu een vaste locatie heeft, en u deze locatie zelf strategisch kunt bepalen bij het inrichten van de ruimte.

Makkelijk in gebruik

Bij Netstar AV staat gebruikersgemak op de eerste plaats. Wij leveren de A-kwaliteit apparatuur, installeren deze en helpen waar nodig, maar het is belangrijk dat iedereen met onze apparatuur kan werken. Aan onze eisen van gebruikersgemak voldoen ook de verschillende standaarden voor de bevestiging van iPads.

Het plaatsen van de wandhouder en standaarden is vrij gemakkelijk en wanneer de iPad eenmaal bevestigd is, kan hij draaien op de standaard. Dat maakt het ook mogelijk om met een aantal mensen tegelijk naar de informatie op de iPad te kijken, zonder elkaar te hoeven verdringen. De standaarden zijn gemaakt van tijdloos roestvrijstaal materiaal in een eenvoudige strakke vorm.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?