Huur snel bij Netstar AV

  • Eenvoudig te huur
  • Lage kosten
  • Voor een professionele uitstraling

Onze 24 en 42 inch TV schermen

Eenvoudig een TV huren voor ieder event

Beurzen en evenementen zijn een uitstekende gelegenheid om nieuwe klanten en doelgroepen te bereiken, zeker wanneer u gebruikmaakt van een visuele boodschap. Bewegend beeld en geluid spreken toeschouwers direct aan, en vestigen de aandacht moeiteloos op uw producten, diensten en visie.

Wilt u de audiovisuele aspecten van uw beursdeelname of presentatie eenvoudig professioneel regelen? Bij Netstar AV kunt u direct een TV huren voor ieder evenement. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw boodschap optimaal wordt gepresenteerd, en hebben een breed assortiment om uit te kiezen. Daarbij maken wij het huren van een TV graag zo eenvoudig mogelijk – u kiest de TV die u nodig hebt, en wij geven uw visuele boodschap vervolgens de uitstraling die deze verdient.

Redenen om een TV te huren

Waarom is het handig om een TV te huren? Er zijn diverse redenen om voor deze oplossing te kiezen. Bedrijven hebben zelden een onbeperkt budget voor events, beurzen of presentaties, hoe belangrijk deze ook mogen zijn. Het huren van een TV maakt het eenvoudiger om een professionele stijl en uitstraling neer te zetten zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn.

Daarnaast neemt het huren van een TV ook belangrijke zorgen weg. De organisatie van een beursdeelname, bedrijfsopening of andere presentatie kan veel tijd kosten. Kiest u ervoor om bij Netstar AV een TV te huren, dan nemen wij de zorgen voor uw audiovisuele infrastructuur voor u over. Zo weet u zeker dat alles perfect verzorgd wordt, en krijgt u de vrijheid om u op andere organisatietaken te concentreren.

Direct een TV huren bij Netstar AV?

Netstar AV heeft alles in huis om uw volgende beurs, presentatie of evenement tot een succes te maken. Wij werken 24/7 door heel Nederland en daarbuiten, en beschikken over een eigen logistieke en technische dienst. Wanneer u besluit om bij ons een TV te huren bent u dus altijd verzekerd van een zorgeloze, professionele afhandeling – wij regelen alles, van het transport tot de installatie op locatie.

Wilt u direct een TV huren, of zou u graag een afspraak maken om de mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken? Netstar AV maakt het huren van een TV graag zo eenvoudig mogelijk. Maak direct een keuze uit ons assortiment, of neem contact op met een van onze medewerkers. Onze experts staan altijd voor u klaar.

NETSTAR, SPECIALIST IN AUDIOVISUELE VERHUUR

Eenvoudig alle audiovisuele apparatuur huren voor uw volgende presentatie, beursdeelname of evenement? Bij Netstar kunt u moeiteloos
een professioneel TV scherm, beamer, geluidsinstallatie of videowall huren! Maak kennis met onze uitgebreide selectie en ons
voordelige aanbod, en ontdek wat onze persoonlijke service voor u kan betekenen!

SCHERPE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij werken alleen met A-merken apparatuur en bieden deze tegen zeer scherpe tarieven!

FULL-SERVICE LEVERING & INSTALLATIE

Wilt u zeker weten dat uw apparatuur goed werkt? Wij zorgen ervoor dat alles op tijd geleverd en geïnstalleerd is!

ZEER FLEXIBEL & MEEDENKEND

Op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie? Netstar is altijd flexibel en onze experts denken graag met u mee!

GROTE AANTALLEN UIT EIGEN VOORRAAD

Netstar kan alle apparatuur voor uw presentatie, beursdeelname of evenement direct uit eigen voorraad leveren.

× Hoe kan ik je helpen?